Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sebastian Ghiţă a depus plângere penală împotriva şefei DNA

Postat la: 13.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă a depus, marţi, prin intermediul avocaţilor, o plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, împotriva procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, procurorul Giluela Deaconu şi foştii procurori Mircea Negulescu şi Savu Alfred.

În contextul scandalului interceptărilor, lansat Vlad Cosma, un alt fost deputat PSD din Prahova, Sebastian Ghiţă îi acuză pe cei cinci de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreapt, abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat, se arată în document. Mai mult, Sebastian Ghiţă susţine că poate proba acuzaţiile aduse oamenilor legii cu probe cu înscrisuri, dar şi martori şi înregistrări audio şi video.

Sebastian Ghiţă a dispărut în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016, exact în momentul în care i-a expirat mandatul de parlamentar şi, implicit, imunitatea oferită de acesta, el fiind cercetat şi judecat în mai multe cauze. Fostul parlamentar a fost prins în Belgrad, pe 13 aprilie 2017, pentru ca o lună mai târziu să fie eliberat sub control judiciar, neavând voie să părăsească Belgradul, după ce a plătit o cauţiune de 200.000 de euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE