Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Se reia circulația tramvaielor pe Șoseaua Pantelimon

Postat la: 23.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se reia circulația tramvaielor pe Șoseaua Pantelimon. Așteptările locuitorilor din cartierul Pantelimon, care foloseau tramvaiul în deplasările lor zilnice, iau sfârșit.

După probele de vineri la linia de tramvai 55, pe șoselele Iancului și Pantelimon, și după patru ani de șantier, ca urmare a finalizării lucrărilor edilitare de pe Şos. Pantelimon din sectorul 2 (tronsonul cuprins între Bd. Chişinău şi Şos. Vergului), începând cu data de 23 septembrie 2017, Regia Autonomă de Transport București (RATB) dă vestea cea mare: se reia circulația tramvaielor pe Șoseaua Pantelimon!

Astfel, linia de tramvaie 55 se reînființează și va funcționa între terminalele ,,Granitul" şi ,,Piața Sf. Vineri", pe traseul: Şos. Pantelimon, Şos. Iancului, Bd. Pache Protopopescu, Str. Traian, Cal. Călaraşi, Bd. Corneliu Coposu, Str. Sf. Vineri. Evident, linia navetă de autobuze 655, care a deservit zona, în toată această perioadă, se desființează.

O altă veste bună este aceea că, în urma modernizării întregului sistem rutier de pe Sos. Pantelimon, stația ,,Spitalul Pantelimon", corespunzătoare liniilor 104, 243 şi N102 - sens centru - se va reamplasa în alveola situată după trecerea pentru pietoni din zona accesului către Spitalul Sf. Pantelimon, potrivit sursei citate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE