Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal în trafic cu managerul Maternității Giulești, care a refuzat să se legitimeze

Postat la: 14.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un cunoscut medic din București a fost târât pe asfalt de oamenii legii după ce a refuzat să se legitimeze. Directorul Maternității Giulești, profesorul Ciprian Cristescu, era pasager în mașina condusă de soția sa, iar polițiștii au precizat că acesta era în stare de ebrietate și recalcitrant.

Personajul principal din două filme apărute pe Internet luni este directorul Maternității Giulești, profesorul Ciprian Cristescu. Soţia sa se afla la volan, iar el pe scaunul pasagerului, când au fost opriți de poliţişti pentru un control de rutină. În urma testării cu aparatul etilotest s-a dovedit că femeia nu consumase alcool. Incidentul ar fi izbucnit când polițiștii i-au cerut lui Cristescu să se legitimeze, iar medicul a refuzat, ba mai mult, au precizat reprezentanții Poliției, a fost recalcitrant, le-a adresat injurii și i-a cerut soției să nu sufle în fiolă. Medicul a fost amendat în cele din urmă cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima, însă după ce a fost târât pe jos de polițiști și dus la secție. Primele imagini cu incidentul surprindeau momentul în care medicul era târât de polițiști spre mașină și au stârnit o vie dezbatere.

Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunțat, într-un comunicat, că în urma apariției în spațiul public a acestor imagini și în urma discuțiilor cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan cu chestor principal de poliție Bogdan Despescu, a dispus un control cu privire la modul de intervenție al polițiștilor, precum și cu privire la raportarea evenimentelor, la nivelul Poliției Capitalei. "Facem precizarea că, până la apariția în mass-media imaginilor, nu am fost sesizați cu privire la acest eveniment", se mai arată în comunicat.

Un clip apărut după-amiază pe Internet a surprins și o primă parte a discuției dintre polițiști și medic, cea în care Cristescu îi înjura pe oamenii legii. Poliția Capitalei, prin reprezentantul său - comisarul-șef Nicu Dragoș -, a declarat în același timp că medicul a devenit recalcitrant când mașina condusă se soția sa a fost oprită de polițiști și "le-a adresat injurii" oamenilor legii. Când a fost rugat să se legitimeze, acesta a refuzat și, conform Poliției, a continuat injuriile, soția sa fiind cea care le-a dat polițiștilor cartea lui de identitate. "Au fost declanșate verificări cu privire la modul în care au acționat polițiștii", a mai anunțat Nicu Dragoș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE