Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal în stradă, oprit cu focuri de armă trase de poliţişti

Postat la: 21.04.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Poliţiştii din oraşul Târgu-Cărbuneşti, judeţul Gorj, au fost nevoiţi să folosească armamentul, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru aplanarea unui scandal izbucnit între două familii de romi, pe o stradă din localitate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Andrei Lazăr, a declarat că scandalul a izbucnit pe strada Plopilor din oraşul Târgu-Cărbuneşti, între două grupuri de romi care s-au luat la bătaie, în zonă fiind solicitată intervenţia Poliţiei şi Jandarmeriei. Oamenii legii ajunşi în zonă au găsit mai multe persoane care se băteau, iar pentru că au continuat să se manifeste violent şi nu s-au conformat somaţiilor verbale ale poliţiştilor de a înceta, oamenii legii au folosit armamentul din dotare, trăgând mai multe focuri de avertisment în plan vertical, fără ca vreo persoană să fie rănită.

"Poliţia oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost solicitată să intervină pentru aplanarea unui conflict între două familii de romi, la Târgu-Cărbuneşti. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi care au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale. Cu ocazia intervenţiei au fost executate mai multe focuri de armă în plan vertical, nefiind nicio persoană rănită. Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că altercaţia a avut loc pe fondul consumului de alcool între patru persoane, câte două din fiecare familie, care au participat efectiv la conflict. Ulterior, în zonă s-au adunat mai mulţi membri ai celor două familii. Starea conflictuală a fost aplanată. Ulterior, persoanele implicate au fost conduse la sediul Poliţiei pentru continuarea cercetărilor. Faţă de o persoană s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore", a spus Andrei Lazăr. Bărbatul reţinut are 36 de ani. În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE