Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Scandal în Guvern și la "Apele Române" din cauza mecanicului lui Tăriceanu

Postat la: 12.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Inscaunarea Gratielei Gavrilescu ca vicepremier si ministru al Mediului a fost urmata de un scandal de pomina la nivelul Guvernului si Ministerului Apelor si Padurilor. Victor Sandu, patronul unui service auto din Capitala, teleportat in 2015, la conducerea Admnistratiei Nationale Apele Romane (ANAR) de catre Calin Popescu Tariceanu si Gratiela Gavrileascu si demis in martie 2016 de catre fostul ministru al Mediului- Cristiana Palmer Pasca, vrea cu orice pret sa revina director general la ANAR.

Ca urmarea a sustinerii totale venite din partea Gratielei Gavrilescu, Victor Sandu a inceput sa faca presiuni mari asupra ministrului Apelor si Padurilor- Adriana Petcu ca sa revina la conducerea ANAR. Si in acest demers de revenire la butoanele Apelor Romane, Victor Sandu cunoscut in in ANAR ca mecanicul lui Tariceanu pentru ca n-are nicio legatura cu domeniul apelor, si-a gasit un aliat de nadejde in persoana fostului director al ANAR, controversatul Vasile Pintilie, omul baronului de Vrancea- Marian Oprisan. Trebuie precizat ca Pintilie a fost demis de la conducerea ANAR pentru ca a plecat in concediu peste hotare in timpul inundatiilor din sudul Romaniei, in timp ce premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea erau in zonele sinistrate.

Acum Sandu si Pintilie, sustinuti de catre un fost consilier al lor, Sorin Zaharcu, vor sa preia conducerea Apelor Romane, Pintilie ca director adjunct iar Sandu ca director general. Numai ca, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, presiunile lui Sandu si Pintilie, sustinuti puternic de Gratiela Gavrilescu, trezorierul PSD- Mircea Draghici si Marian Oprisan, nu sunt agreate de catre liderul PSD Liviu Dragnea. Mai mult, ministrul Apelor si Padurilor - Adriana Petcu, a transmis clar premierului Grindeanu si conducerii PSD ca demisioneaza din functia de ministru daca Victor Sandu va fi impus ca director general al ANAR. Ramane de vazut cine va castiga: tabara Gavrilescu- Tariceanu sau Petcu- Dragnea?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE