Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal în direct Petre Roman cu Miron Cozma pe tema Dosarului Mineriada. Vezi ce vorbe grele si-au aruncat unul-altuia

Postat la: 23.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Măgureanu şi Gelu Voican Voiculescu au fost puși sub inculpare în Dosarul Mineriadei, Petre Roman a avut o primă reacție, în direct. Acesta a susținut că nu există absolut nicio dovadă care să indice că ar fi vinovat. Răspunsul său l-a enervat la culme pe Miron Cozma, care l-a făcut nerușinat și nesimțit.

"Cum am precizat și la Parchetul militar, această acuzație nu are absolut niciun fel de temei. Nu sunt dovezi care să implice o ilegalitate comisă de mine sau de Guvernul pe care l-am condus. Tot desfășurătorul acelor zile, mai ales ziua de 13, arată că a fost un atac împotriva instituțiilor statului. Decizia pentru intervenția din 13 a fost perfect legată și cerută și de Procurorul General și a avut ca scop reinstaurarea liniștii în Piața Universității. Răspunsul meu e categoric și fără echivoc și apăsat că nu există niciun fel de temei pentru asemenea acuzații!", a declarat, pentru B1 TV, Petre Roman.

Afirmațiile fostului premier l-au revoltat pe Miron Cozma, care nu a ezitat să-l acuze pe Petre Roman că este nesimțit. "Aveai autoritate legală să împuști oamenii? Chiar nu vă e rușine să omorâți oameni?", l-a întrebat Cosma pe Roman. Fostul premier a închis telefonul, ceea ce l-a enervat și mai tare pe Cozma: "Normal, că nu suportă adevărul! Nici el, nici comunistul de Iliescu! N-o să mai permit ca adevărul să fie trunchiat! Cu câtă nesimțire vine și spune că avea autoritate legală să împuști oamenii!".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE