Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal în şcoală, după ce un elev de 10 ani a fost bătut de învăţătoare. Femeia a fost pălmuită apoi de mama copilului

Postat la: 19.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un incident grav s-a petrecut, vineri, în Liceul Tehnologic Ovid Densuşianu, din Călan. O învăţătoare a fost acuzată că a agresat un elev de 10 ani, care, în urma palmei primite s-a lovit cu falca de bancă şi şi-a spart buza.

Copilul a plecat din clasă la Poliţie, unde, însoţit de bunica sa, a depus plângere. Între timp, mama minorului s-a deplasat la şcoală şi a pălmuit-o, potrivit martorilor, pe învăţătoare.

„În jurul orei 9:15, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată direct de un minor în vârstă de 10 ani, din Călan, elev la o şcoală din localitate, despre faptul că, în jurul orei 8:45, în timp ce se afla în sala de clasă, în timpul orei de curs, a fost lovit în zona capului de către învăţătoarea sa, iar din lovitură s-a lovit la buză, de bancă. Minorul, care prezenta leziuni la nivelul buzei inferioare, a fost însoţit de bunica sa la U.P.U. Călan, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, poliţiştii vor efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei", a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE