Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Scandal in PSD: Bădălău vrea să controloze Ministerul Sănătății

Postat la: 31.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In aceasta saptamana a izbucnit un nou scandal in PSD ca urmare a faptului caronul PSD de Giurgiu ajuns presedinte executiv al PSD, Nicolae Badalau, este nemultumit de Razvan Cuc, deputatul sau favorit pe care l-a impus in fruntea Ministerului Transporturilor.

Dezamagit si iritat de amatorismul managerial si de scandalurilor in care este implicat Razvan Cuc, baronul giurgiuvean a cerut liderului PSD Liviu Dragnea si premierului Mihai Tudose sa-l demita pe acesta de la Ministerul Transporturilor. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Badalau a propus sa renunte la controlul Ministerului Transporturilor, dar sa-si impuna un om de incredere la Ministerul Sanatatii.

Trocul era simplu: Badalau renunta la Transporturi, urmand ca Dragnea sau Tudose sa numeasca pe altcineva, pentru ca favorita sa, deputatul PSD de Giurgiu-Elena Dinu, sa fie impusa ca ministru al Sanatatii in locul lui Florian Dorel Bodog. Premierul Mihai Tudose n-a avut nicio obiectie la propunerea lui Badalau, dar, in schimb, Liviu Dragnea n-a fost de acord, dar ... cine stie pentru cat timp.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE