Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal fară precedent la Casa Regală din cauza principelui Nicolae

Postat la: 09.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Principesa Elena, una dintre fiicele Regelui Mihai al României, se declară dezamagită și îngrijorată de faptele propriului fiu, Nicolae, se arată într-un comunicat trimis, joi, presei. "Prin comportamentul său din zilele trecute, a nesocotit intimitatea, suferința și demnitatea tatălui meu, Regele Mihai," spune principesa Elena.

"Faptele lui Nicolae din aceste zile sunt profund greșite, moral si uman. Fiul meu a dat dovadă de dispreț față de România, față de poporul ei și față de principiile Casei Regale. Pentru mine, ca mamă, acest aspect este devastator," scrie pricipesa Elena. "I-am transmis lui Nicolae faptul că Regele nu dorește să îl vadă, din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Chiar Regele, primind vestea căsătoriei fiului meu, i-a transmis, într-o scrisoare privată din august 2017, că este profund întristat că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani."

Principesa Elena mai spune că la cea mai recentă întâlnire cu Regele Mihai, în august, acesta i-a confirmat personal decizia sa de a nu-l primi pe Nicolae (...) după ce a luat decizia de a-i retrage titlul, pe motiv că nu are calitățile necesare pentru o poziție în Casa Regală a României. Reacţia Principesei Elena vine după ce, într-un comunicat al Casei Regale a Românei, Prinţul Nicolae Medforth-Mills a fost acuzat că ar fi vrut să intre cu forţa în reşedinţa Regelui Mihai şi că a agresat, fizic şi verbal, trei persoane.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE