Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal de proporții la Ministerul Transporturilor. Care e, de fapt, misiunea lui Petre Neacsa

Postat la: 01.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a cerut, saptmana trecuta, premierului Sorin Grindeanu sa-l puna secretar general pe directorul economic al ministerului Petre Neacsa.

Ca atare, premierul Grindeanu l-a demis pe secretarul general al ministerului Mihai Dionisie, numindu-l in acelasi timp secretar general adjunct, si punandu-l in locul sau pe Petre Neacsa. Numai ca Mihai Dionisie a demisionat imediat intrucat nu putea colabora si lucra cu Neacsa pentru simplu fapt ca Neasca vroia sa-i delege acestuia toate competentele mai putin cele legate de numirile si schimbarile din consiliile de administratie a celor 54 de entitati aflate sub tutela Ministerului Transporturilor.

Ca atare, Cuc, sfatuit de fostul ministrul al Transporturilor Dan Costescu si seful sau de cabinet Bogdan Mandrescu, l-a inscaunat secretar general pe Petre Neacsa, desi acesta nu era inalt functionar public ca sa ocupe un asemenea post. Si rezultatele primelor mutari marca Neacsa s-au vazut la Tarom si CFR Marfa unde a fost impusa in fruntea conciliului de administratie pensionara PDL Silvia Popeanga.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE