Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal cat casa la Transporturi: Dragos Titea numit secretar de stat. El a fost dat jos ca si-a plimbat copiii cu elicopterul

Postat la: 18.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un nou scandal la Ministerul Transporturilor. Dupa ce la finele saptamanii trecute, ministrul Razvan Cuc l-a propus pe fostul ministru Dan Costescu pe post de secretar de stat, ceea ce, pana in final, nu s-a aprobat, nefiind acceptat de Liviu Dragnea, acum s-a realizat o numire scandaloasa.

Ministrul Cuc l-a propus pe nimeni altul decat pe Dragos Titea, care a mai fost secretar de stat si care a fost dat jos din functie dupa ce Ziuanews a publicat ca a folosit elicopetrul institutiei in scopuri personale, ca sa-si duca copiii la mare - mai mult, fiica sa si baiatul sau au fost inregistrati ca si membri de echipaj - tur si retur. Decizia a si fost publicata in Monitorul Oficial.

Dupa ce Cuc a intentionat sa-l plaseze pe Costescu in post de secretar de stat (o veritabila umilinta asumata de fostul ministru de a deveni subordonat) si dupa ce Dragnea, care a aflat tot din presa de intentie, l-a sunat pe ministru si l-a avertizat - "Daca mai faci o prostie ca asta, te schimb!" - Razvan Cuc recidiveaza si-l aduce in minister pe Dragos Titea. Vom reveni maine cu detalii picante.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE