Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scaldatul interzis pe litoral: marea e agitată, curenţii sunt puternici.

Postat la: 19.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scăldatul este interzis în jumătatea de sud a litoralului, deoarece marea este agitată, cu curenţi puternici, salvamarii arborând steagurile roşii pe aproape toată suprafaţa de plajă cuprinsă între Eforie şi Vama Veche.

Reprezentanţii salvamarilor din sudul litoralului spun că au fost arborate steagurile roşii în aproape toate zonele de îmbăiere, ceea de înseamnă că riscul de înec pentru turiştii care se aventurează în apă este foarte mare. „Din fericire, astăzi (sâmbătă - n.r.), nu am avut situaţii grave. O singură problemă am înregistrat, într-o zonă însă care nu este supravegheată de salvamari, unde o tânără a fost la un pas să se înece în apă mică. Era însă într-o stare avansată de ebrietate, a intrat să se scalde împreună cu prietenul englez şi probabil i s-a făcut rău. Am trimis un salvamar acolo, dar au scos-o oamenii la mal şi au dus-o la ambulanţă. Acum e în siguranţă. Se pare că are alte probleme medicale", a declarat, pentru MEDIAFAX, coordonatorul echipelor de salvamari din sudul litoralului, Vasile Boteş. Acesta a precizat că scăldatul este interzis în majoritatea zonelor de îmbăiere, fiind permis numai pe două plaje din Venus. Marea este destul de agitată, iar curenţii sunt foarte puternici.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE