Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Samsung va prezenta smartphone-ul Galaxy S9 pe 25 februarie

Postat la: 25.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primul flagship Samsung pentru 2018 va fi prezentat oficial în cadrul unui eveniment care va avea loc pe 25 februarie. Producătorul coreean Samsung a trimis invitaţii de presă pentru evenimentul Unpacked, în cadrul căruia va fi prezentat oficial noul flagship al seriei Galaxy S.

Evenimentul va fi legat de cel mai mare târg de tehnologii mobile, Mobile World Congress, şi va avea loc pe 25 februarie, la Barcelona, începând cu ora 19.00, ora României. Invitaţia de presă conţine şi un mic teaser - „Camera. Reimaginată". Cei de la Samsung vor să sugereze că va fi vorba de o îmbunătăţire semnificativă a camerei foto, însă acest gen de promisiuni sunt făcute de producători în fiecare an, fără să fie onorate cu o inovaţie pe măsură.

Spre deosebire de alţi ani, când ajungeau să se cunoască toate detaliile tehnice înainte de prezentarea oficială, de data aceasta informaţiile legate de noul vârf de gamă sunt semnificativ mai reduse. Galaxy S9 va avea un design similar cu modelul de anul trecut, ramele din jurul ecranului, cel mai probabil, urmând să fie cu câţiva milimetri mai înguste.

Principala noutate va fi camera foto duală a versiuni S9+. Acesta va fi primul model din seria Galaxy S care va oferi un sistem foto format din două camere - o tehnologie pe care alţi producători au adoptat-o deja în urmă cu doi, dar care nu au adus un salt calitativ pe măsură. Dacă se respectă itinerariul din anii trecuţi, noile modele Galaxy S9 şi S9+ vor putea fi precomandate imediat după prezentarea oficială, urmând să intre oficial pe piaţă în a doua parte a lunii februarie sau la începutul lui aprilie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE