Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sabin, fiul lui Sorin Rosca Stanescu, e un talent exceptional in flyboard si va participa la Campionatul Mondial la numai 10 ani

Postat la: 12.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Flyboardul e un sport extrem mai putin cunoscut si, ca atare, practicat, in România. In alte tari, insa, este in plina ascensiune, chiar daca implica o aparatura destul de complicata la prima vedere, alimentata de la ambarcatiuni specializate. Sportul este foarte spectaculos, precum o dovedesc si imaginile alaturate acestui articol.

Spectatorul are senzatia ca sportivul leviteaza pe apa si ca provine direct dintr-un film SF, daca nu chiar dintr-un portal al unui alt univers. De la aceasta levitatie controlata de jeturile de apa se pot face acrobatii multiple, asemanatoare avioanelor cu reactie, la o scara mai mica, fireste. Ceea ce este interesant ca exista deja un Campionat Mondial, un Campionat European, competitii regionale, federatii de specialitate. Flyboardul este un sport al viitorului, iar viitorul este "acum"!

Romania are un concurent puternic la competitiile internationale, dar si un aspirant foarte tanar. La numai zece ani, Sabin, fiul cunoscutului jurnalist Sorin Rosca Stanescu si fin al pictorului Sabin Balasa, dovedeste un talent exceptional. Pe cat de talentat la scrisul analitic este tatal sau, pe atat de talentat este si Sabin la "scrisul" pe apă, mai precis, deasupra apei, in vazduh. Ca spectator ai impresia ca scrie o "nuvelă" pe linia orizontului. Sabin este antrenat de Alexandru Antonescu, care a izbutit performanta de a se clasa pe pozitia a opta a Campionatului Mondial de Flyboard si care peste trei zile se bate la Monte Carlo pentru locul unu in lume. La randul lui, Sabin doreste sa participe si el la Campionatul Mondial din 2018 la categoria sa de varsta. Ii uram mult succes!

Un video despre evolutiile lui Sabin si ale lui Alex poate fi urmarit mai jos:

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE