Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sâmburele de avocado, aliatul sănătăţii tale. Cum se prepara

Postat la: 22.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fiind o sursă importantă de acizi grasi esentiali, acesta ajută la reglarea nivelului colesterolului, stimulează activitatea organelor corporale şi astfel te ajută să te bucuri de o viaţă sănătoasă alături de cei dragi.

Sâmburele de avocado conţine 70% din întreaga cantitate de antioxidanţi, restul de 30% regăsindu-se atât în pulpa cât şi în coaja sa, aşa că data viitoare când consume acest fruct nu mai arunca sâmburele.

Trebuie precizat faptul că în sâmburele de avocado se regăsesc mai multe fibre solubile decât în ovăz, iar acest aspect te ajută să previi apariţia bolilor cardiovasculare, să ţii sub control valorile colesterolului rău şi să stai la distanţă de un potential infarct.

Pudra din sâmbure, rol antiinflamator

Da, exact aşa este. Data viitoare nu mai arunca sâmburele, curăţă-l uşor de coaja sa maronie şi apoi transformă-l într-o pudră cu ajutorul unei râşniţe.

Astfel vei obţine un veritabil medicament care tratează problemele digestive, diareea dar şi crampele intestinale. Poţi din această pudră să îţi faci o cafea naturistă deoarece pudra din sâmbure de avocado este un excelent substitut al cafelei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE