Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












România printre țările cu cea mai mare creştere a încrederii consumatorilor

Postat la: 22.08.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

România este una din ţările europene cu cea mai mare creştere a încrederii consumatorilor, potrivit unui studiu realizat de Nielsen.

Creşterea încrederii în România se datorează unui salt de 16% a numărului de respondenţi care consideră ca bune sau excelente perspectivele lor de muncă, de la 35% în al patrulea trimestru de anul trecut până la 51% în al doilea trimestru din 2017, potrivit Mediafax.

 

Încrederea în situaţia finanţelor personale a crescut cu 12% (până la 70%), în timp ce 12% mai mulţi respondenţi (până la 45%) consideră că următoarele 12 luni sunt un moment bun pentru a cumpăra lucrurile pe care şi le doresc. În trei dintre cele mai importante cinci economii, încrederea consumatorilor este în creştere: cu două puncte procentuale în Germania (103), opt în Franţa (75) şi cinci puncte procentuale în Spania (91). În schimb, Marea Britanie arată un declin de trei puncte (99). Încrederea în Italia a rămas constantă de la sfârşitul anului 2016 (58)

Sănătatea şi securitatea locului de muncă au fost, de asemenea, subiecte de îngrijorări, menţionate de 19% şi respectiv 18% din respondenţii europeni. Mai puţin de unul din cinci respondenţi europeni (18%) şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la economie, în scădere cu trei puncte procentuale faţă de trimestrul al patrulea din 2016.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE