Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Român devenit vedeta în Marea Britanie, după ce a furat 53 de telefoane într-o seară

Postat la: 20.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un român în vârstă de 22 de ani a devenit cunoscut peste noapte în Marea Britanie, după ce a furat mai bine 53 de telefoane movine în timpul unui concert. El s-a folosit de un costum de baie de damă.

Alin Marin, în vârstă de 22 de ani, a furat 53 de telefoane mobile în timpul unui concert al trupei Royal Blood, care a avut loc pe 18 noiembrie, pe arena din Birmingham. Bărbatul a purtat un costum de baie de damă, care avea un decupaj în zona abdominală, unde și-a îndesat întreaga pradă. "El și-a băgat telefoanele în interiorul costumului de baie și l-a transformat efectiv într-un depozit pentru toate telefoanele, ascunzându-le astfel în jurul corpului său", au explicat surse din interiorul anchetei. Imediat după concert, polițiștii au reușit să-l identifice, iar toate telefoanele mobile au fost găsite în mașina acestuia, aflată într-o parcare din apropiere, scrie metro.co.uk. Românul a fost condamnat în urma gestului său la 3 ani de închisoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE