Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Rocadă la Ministerul Transporturilor: Cuc-ul lui Bădălău înlocuit cu finul lui Bădălău

Postat la: 27.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Evaluarea facuta de catre PSD la capitolul Infrastructură transport arata: „Măsuri îndeplinite: 0, Măsuri îndeplinite parțial: 6, Măsuri neîndeplinite: 5". Asta inseamna ca ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, intra in categoria celor sase ministri „performanti" din cabinetul Grindeanu, adica cei cu zero masuri indeplinite.

Ca atare, potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, mandatul lui Cuc la Transporturi a expirat si, deja se stie inlocuitorul sau. Baronul de Giurgiu Niculae Badalau, cel care gestioneaza politic numirile la Ministerul Transporturilor si numai, a gasit deja inlocuitor pentru Cuc. Este vorba despre presedintele Consiliului Judetean Giurgiu, Marian Mina, cunoscut in judet sub numele de „Scheletul", care este tocmai finul lui Badalau.

La botezul de sambata al fiului deputatului PSD de Giurgiu, Andrei Alexandru, Cuc s-a destainuit unui apropiat ca relatia sa cu Badalau nu mai este asa de buna si nu intelege de ce baronul de Giurgiu si-a schimbat atitudinea fata de el.In schimb, Razvan Cuc a uitat ca in urma cu ceva timp, el, sustinut de Andrei Alexandru, Bogdan Bratu si cativa primari, vroia sa-l detroneze pe Marian Mina de la sefia organizatiei judetene a PSD si elocvent in acest sens a fost si acea intalnire de la popasul Comana.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE