Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Remunerație de nabab pentru directorul Romsilva

Postat la: 11.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru tehnocrat al Mediului, Cristiana Palmer Pasca, a fost de acord ca in fruntea Regiei Nationale a Padurilor- Romsilva sa fie numit cu o remuneratie de nabab Ciprian Dragos Pahontu.

Ca atare, Consiliul de Administratie al Romsilva, condus de catre Adrian Baban si a carei componenta ridica mari semne de legalitate, a incheiat pe data de 7 iunie 2016, conform OUG 109/2011, contractul de mandat nr. 60 cu Ciprian Dragos Pahontu. Conform acestui contract, directorul general al Romsilva beneficiaza de o remuneratie lunara neta de 10.710 lei. Adica circa 2.400 de euro. Ulterior, insa, pe 20 noiembrie 2016, cand toata lumea era in campaniei electorala, Consiliul de Admnistratie de la Romsilva condus de Dan Baban, remunerat cu 2.497 de lei, incheie un act aditional la contractul de mandat a lui Ciprian Pahontu in care vizeaza "indeplinirea integrala a indicatorilor financiari si nefinanciari stabiliti prin contractul de mandat".

In acest act aditional se stipuleaza ca „Remuneratia bruta anuala variabila (nr a directorul general Ciprian Pahontu) nu paote depasi maximum 12 remuneratii fixe medii brute lunare in primul an, urmand ca, din al doilea an de mandat, remuneratia bruta anuala variabila sa se rezume la maxim 24 de remuneratii lunare fixe". In plus, presedinte CA de la Romsilva, Adrian Baban, a precizat in scris catre ZIUAnews ca si membrii comitetelor consultative primesc o indemnizatie de sedinta: „Membrii comitetelor care au si statut de angajati in cadrul RNP-Romsilva, primesc o indemnizatie de sedinta de 500 de lei, iar membrii comitetelor care nu au statut de angajati ai regiei, primesc o indemnizatie de sedinta de 600 de lei. Persoana care asigura secretariatul comitetetului primeste o indemnizatie suplimentara de 100 de lei". Practic, se poate constata ca bosii de la Romsilva sunt remunerati regeste, ca deh, are balta peste iar „muta" nu vorbeste.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE