Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Regina Elisabeta a II-a, apariție surprinzătoare la Săptămâna Modei de la Londra

Postat la: 21.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Regina Elisabeta a participat pentru prima dată la Săptămâna Modei, iar pentru a marca acest eveniment, a îmbrăcat un taior albastru deschis, însețat cu mici cristale Swarovski. Suverana i-a decernat lui Quinn premiul inaugural al Reginei Elisabeta a II-a pentru design britanic.

Premiul a fost instituit pentru a recunoaşte rolul jucat de industria modei în societate şi diplomaţie: „design-ul britanic dă dovadă de originalitate și de un talent excepțional", informează telegraph.co.uk. Regina a urmărit defilarea din primul rând și a părut foarte încântată de ce a văzut, căci a zâmbit pe tot parcursul evenimentului și a discutat despre ținute cu editorul Anna Wintour. Richard Quinn și-a prezentat colecția formată din printuri care mai de care mai colorate și din veste moderne care au fost pe gustul suvernei. Prezența reginei Elisabeta la Săptămâna Modei are loc la puțin timp de la momentul în care aceasta i-a invitat pe mulți dintre desigenrii recunoscuți la Palatul Buckingham pentru ai-i felicita pentru munca depusă și pentru contribuția la dezvoltarea modei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE