Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: "Regele păcănelelor" se vizează ministrul Transporturilor

Postat la: 06.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ultimele declaratii ale primarului general Gabriela Firea alimenteaza idea unor schimbari la varful Ministerului Transporturilor. Edilul sef al Capitalei a sustinut recent că nu este normal ca primarul general să afle de la televizor că se închid două stații de metrou în București și l-a întrebat public pe Sorin Grindeanu de ce mai este în funcție directorul Metrorex.

De asemenea, Gabriela Firea i-a reproșat ministrului Transporturilor că refuză să transfere șoseaua de centură a Capitalei de la Guvern către Primăria Capitalei. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, secretarul de stat pentru domeniul feroviar din Ministerul Transporturilor- Dragos Titea, cunoscut ca „regele pacanelelor", ravneste cel mai mult la fotoliul actualului ministru Razvan Cuc. Elocvent in acest sens este comportamnetul lui Titea care, pe toata perioada grevei de la Romatsa, a facut joc de glezne spre disperarea lui Cuc. In plus, declaratia recenta a lui Dragnea prin care isi exprima simpatia si afinitatea pentru zona Maramuresului, de unde este sustinut politic si Titea, ii dau si mai mult apa la moara lui „regelului pacanelelor".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE