Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Regele Păcănelelor pus de Grindeanu în bordul Fondului Român de Dezvoltare Socială

Postat la: 10.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit ieri in functia de membru in Consiliul director al Fondului Român de Dezvoltare Sociala (FRDS) pe controversatul secretar de stat de la Ministerul Transporturilor, Dragos Titea.

FRDS a fost infiintat prin Legea 129/1998 si a contribuit la administrarea a 6 scheme de grant adresate preponderent comunitatilor sarace si izolate, majoritatea din mediul rural. Pratic, FRDS este un organism non-profit, autonom, care sprijina comunitatile si grupurile dezavantajate promovând abordarea participativa, în care membrii comunitatilor identifica problemele locale si aleg pentru a fi sprijinita prin finantare, pe aceea care este considerata prioritara.

Acest fond este condus de un Consiliu director compus din 11 membri dupa cum urmeaza: - 7 reprezentanti din partea Guvernului Romaniei (1 reprezentant al Primului - ministru, 5 reprezentanti numiti de Ministerele mentionate in art. 13 din Legea 129/1998 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare precum si un reprezentant al Agentiei Nationale pentru Romi); - 4 reprezentanti ai Societatii civile numiti prin Decret de Presedintele Romaniei.

Pentru cine nu stie, Dragos Titea este cel care in vara lui 2015 si-a dus copiii la mare cu elicopterul institutiei, mai rau, i-a trecut in acte ca "personal de bord", deci ca angajati ai companiei, iar dupa ce manevra a fost dezvaluita de Ziuanews, a fost demis din functie de premierul Victor Ponta. Tot Ziuanews a mai devoalat si alte chestiuni legate de Titea, inclusiv cea privind implicarea sa in afaceri cu jocuri electronice, adica ingineria "pacanelelor". Dar cu toate aceste „performante", Titea a fost din pus din nou secretar de stat la Ministerul Transporturilor unde raspunde de domeniul feroviar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE