Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Regele păcănelelor" de la Transporturi interesat de afacerea de 5.000.000 de euro a tabelelor de la CFR Călători

Postat la: 22.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat inca din luna martie 2016 ca la CFR Calatori, managerul Iosif Szentes si controversatul director comercial Marcel Litra au pregatit, cu acordul tacit al ministrului Transporturilor de atunci, Dan Costescu, un tun financiar de proportii.

Cei doi au hotarat sa-i doteze pe conducatorii de tren, adica mai pe scurt, pe nasi, cu cate o tableta si o geanta noua. Insa, in urma dezvaluirilor facute de ZIUAnews afacerea s-a oprit temporar la acel moment. Ulterior, intr-o secretomanie totala, tandemul Szentes-Litra a pregatit un caiet de sarcini pentru achizitionarea tabletelor si gentilor pentru controlorii de bilete. Dar si de aceasta data, afacerea a picat ca urmare a dezvalurilor facute de ZIUAnews.

Acum afacerea tabletelor a fost din nou repusa de tapet de catre tandemul Szentes-Litra, insa avand un sustinator puternic in persoana secretarului de stat Dragos Titea, supranumit „regele pacanelelor", care coordoneaza domeniul feroviar in Ministerul Transporturilor. Conform informatiilor detinute de ZIUAnews, Dragos Titea face presiuni la conducerea CFR Calatori pentru parafarea afacerii cu tabletele pentru nasi, si, deja a gasit furnizorul de unde acestea sa fie achizitionate.

„Regele pacanelelor" vrea ca tabletele sa fie achizitionate de la firma aflata in vizorul DNA in mai multe dosare, dintre care unul in care a fost implicat si un fost ministru al Transporturilor. ZIUAnews a semnalat anul trecut ca tandemul Szentes-Litra vrea sa achizitioneze o tableta cu, nici mai mult, nici mai putin, de 1.600 de euro.Practic, daca tinem cont ca o asemenea tableta costa en detail circa 200 de euro, se poate estima dimensiunea tunului regizat de tripleta Titea-Szentes- Litra. Astfel, daca luam in calcul faptul ca la CFR Calatori sunt vreo 3.000 de nasi, tripleta Titea- Szentes-Litra va scoate din caseria companiei de stat vreo 4.800.000 de euro pentru tablete nasilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE