Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Recompensa lui Cuc pentru Dan Costescu: administrator la Electrificare CFR SA

Postat la: 20.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru tehnocrat al Transporturilor, Dan Costescu, tine cu dintii sa ajunga din nou in fruntea companiei CFR SA, si, ca atare, nu este zi din saptamana sa fie in biroul actualului ministru al Transporturilor- Razvan Cuc. Insa, pentru moment, Razvan Cuc, omul baronului de Giurgiu- Nicolae Badalau, ii va oferi doar o mica recompensa lui Dan Costescu.

Astfel, in aceasta saptamana, ministrul Razvan Cuc va cere membrișor AGA de la SC Electrificare CFR SA- Irimus Luca Macedon si Gherasim Pui, sa propuna numirea in Consiliul de Administratie al acestei societati a lui Dan Costescu in locul lui Ionel Silaghi. Numirea lui Costescu in bordul administrativ de la SC Electrificare CFR SA este o miscare cu bataie lunga pentru fostul ministru al Transporturilor. Din CA de la SC Electrificare CFR SA mai fac parte Macarie Moldovan, fratele liderului PSD Bistrita- Eugen Moldovan, Ovidiu Mihaescu, Bogdan Mandrescu si Monica Mihaileanu.

Conducerea executiva a SC Electrificare CFR SA este asigurata de controversatul Ion Gavrila, iar director proiecte si contracte este tot un controversat ceferist- Leoan Barbulescu. S.C. Electrificare 'CFR' S.A. este organizata si functioneaza potrivit prevederilor Hotararii Guvernului nr.1283/2004 privind infiintarea in forma juridica ca filiala a Companiei Nationale de Cai Ferate 'C.F.R.' - S.A. care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile statutului roman avand ca activitate principala distributia de energie electrica. Incepand cu data de 07.02.2014, SC Electrificare CFR S.A. aplica principiile de guvernanta corporativa, in conformitate cu prevederile OUG 109/2011- privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE