Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Recidivistul care a batut fara mila un batran de 75 ani in scara blocului, la Galati, e de negasit de 5 zile

Postat la: 21.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Recidivistul care a batut fara mila un batran de 75 de ani in scara blocului, la Galati, e de negasit de 5 zile. Tanarul a furat 500 euro si un telefon. Luni dimineata, un batran de 75 de ani a fost lovit cu salbaticie de un tanar de 36 de ani, recidivist, in scara unui bloc din Galati, agresiunea fiind surprinsa de camere de supraveghere.

Imaginile cu atacul au fost postate, luni seara, pe pagina de Facebook a Federatiei Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, care sustinea ca agresorul este recidivist, eliberat in baza recursului compensatoriu.

Barbatul, identificat de politisti, este cautat de 5 zile. Politia Galati cere ajutorul populatiei pentru prinderea acestuia, facandu-i publica fotografia. Persoanele ce pot oferi informatii care sa conduca la depistarea acestuia sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta - 112 sau sa anunte cea mai apropiata unitate de politie. Semnalmentele barbatului de 36 de ani sunt: inaltime - 1,75m, greutate - 69 kg, constitutie atletica, par saten, drept, des, barba, fara alte semne particulare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE