Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Realitatea TV a fost cel mai urmărit canal de ştiri în ultimele trei zile

Postat la: 13.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Realitatea TV a fost postul a avut cea mai bună audienţă pe publicul comercial 18-49 de ani dintre toate staţiile de ştiri. În aproape toate intervalele.

Pentru ziua de 12 august, Realitatea TV a avut cea mai mare audienţă pentru publicul 18-49 de ani. Realitatea a înregistrat 0,8 rating, Antena 3 a fost pe doi cu 0,6, iar România TV şi Digi 24 au fost la egalitate cu 0,5. La TVR ratingul a fost 0,4, iar la B1 TV 0,2. În intervalul 19.00-24.00, Realitatea a fost peste toate celelate televiziuni cu 2,1 rating, urmată de Antena 3 cu 2, iar RTV şi Digi 24 0,8.

Realitatea TV a fost, de altfel, postul cu cea mai clară atitudine pro-piaţă, cu Rareş Bogdan şi Denise Rifai transmiţând din piaţă şi cu invitaţi în studio cu o opţiune clară. "Dragnea, criminalule! Ştim unde faci nunta la Snagov, nenorocitule. Venim peste tine," s-a auzit cineva ţipând din platou, la intervenţia brutală a jandarmilor, în timp ce burtiera titra "Jandarmii, garda pretoriană a lui Dragnea."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE