Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Realitatea TV a depasit Antena 3, devenind principala si cea mai corecta sursa de informare a publicului

Postat la: 31.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Asa cum era de asteptat, Realitatea TV, revenita in forta printre principalele televiziuni din tara (intrecand televiziuni generaliste importante pe varii segmente orare) a izbutit sa depaseasca si principalul competitor din zona stirilor, Antena 3.

Aratam intr-o stire precedenta ca Realitatea TV se impune ca principal furnizor de informatie in randul televiziunilor din Romania si, cel mai important, informatie corecta din punct de vedere mediatic. Scriam in acest articol ca mai lipseste putin si Realitatea TV va depasi Antena 3, ceea ce - iata - s-a intamplat.

Conform noilor date de rating furnizate, pe segmentul urban al publicului intre 25 si 55 de ani - cel mai activ, performant si important motor economico-politic - statia patronata de Cozmin Gusa si turata la maxim de Rares Bogdan reuseste performanta de a deveni principala sursa de informare, opinie si atitudine pentru acest segment de public, cum spuneam, pe cel mai important si mai ravnit segment de rating.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE