Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reactia lui Kovesi, dupa inregistrarea cu procurorul Negulescu

Postat la: 16.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu a vrut sa comenteze joi situatia procurorului Mircea Negulescu, avand in vedere ca acesta din urma este cercetat disciplinar.

"Mircea Negulescu si-a dat demisia ieri. Este o cercetare disciplinara la CSM, e o cercetare in curs, nu pot comenta", a spus sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, joi, dupa sedinta de bilant a DIICOT. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) analizeaza joi solicitarea procurorului Mircea Negulescu de incetare a activitatii in cadrul Serviciului Teritorial Ploiesti al DNA si de continuare a activitatii la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina.

Procurorul Mircea Negulescu, de la DNA Ploiesti, inregistrat in timp ce il jignea pe procurorul general Augustin Lazar si se lauda ca a arestat jumatate din tara si-a dat demisia. Procurorul DNA Mircea Negulescu, despre procurorul general Augustin Lazar: "O zdreanta ordinara" Dupa aparitia acestor inregistrari audio, procurorul general a cerut o ancheta disciplinara de urgenta in cazul Negulescu.

Augustin Lazar vrea sa se stabileasca daca procurorul a luat legatura cu rude ale inculpatilor sau le-a oferit consultanta juridica. Daca va fi gasit vinovat, Negulescu risca sa fie exclus din magistratura sau chiar sa i se faca dosar penal. Sefa DNA Laura Codruta Kovesi avea, in urma cu exact o luna, numai cuvinte de lauda la adresa DNA Ploiesti. Aceasta spunea ca echipa de la Prahova este una extrem de performanta, iar procurorii de acolo se ocupa de unele dintre cele mai importante dosare penale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE