Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția lui Dan Andronic după ce Gorge Maior l-a contrazis în fața comisiei de anchetă a SRI

Postat la: 12.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Chiar dacă a fost contrazis de George Maior în cadrul audierilor din comisia de anchetă a SRI în Parlament, jurnalistul Dan Andronic susține că evenimentul pe care l-a trăit nu poate fi contestat.

"Aş vrea să remarc faptul că Maior a avut demnitatea şi curajul de a se prezenta la comisia de anchetă, ceea ce nu se poate spune despre ceilalţi. Este un exemplu. (...) Până la urmă, aici e vorba de lucruri pe care le-am trăit, lucruri care nu pot fi contestate. Modul în care a ales domnul Maior să facă o declaraţie e opţiunea domniei sale. Eu am spus exact ce am văzut şi simţit în acele momente. Nu e obligatoriu să fie toată lumea de acord cu mine.", a declarat Dan Andronic la România TV.

Jurnalistul susține, însă, că declarațiile făcute de ambasadorul George Maior sunt contrazise de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. "Cred că îl contrazice procurorul şef al DNA, doamna Kovesi, care a transmis o scrisoare în care spune că există o decizie a CSM potrivit căreia procurorii nu pot fi audiaţi. Dacă era un eveniment privat, cum spune domnul Maior, trebuia să se prezinte. (...) Există anumite fracturi logice pe care fiecare poate să le judece cum vrea.", completează Andronic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE