Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Razvan Cuc și Dan Costescu vor să falimenteze CFR Călători

Postat la: 08.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul ministru tehnocrat al Transporturilor Dan Costescu a ajuns consilierul personal al actualului ministru Razvan Cuc. Din aceasta postura, Costescu a tesut si tese o multime de aranjamente controversate cu iz penal la companiile feroviare.

Ultima inginerie gandita si pusa pe tapet vizeaza CFR Calatori. Dan Costescu s-a gandit ca ar fi bine ca toate caseriile companiei din intreaga tara sa treaca la CFR SA, ca deh, s-ar gestiona mai bine activitatea si banii. In realitate, Costescu vrea sa mute toate incasarile realizate de casierele de la CFR Calatori in contul companiei CFR SA pe care el a condus-o dezastruos vreun an de zile si unde vrea sa revina. Practic, daca toate sumele incasate de la CFR Calatori ar merge in visteria CFR SA, CFR Calatori ar intra in faliment. Totodata, Costescu sustinut de catre Cuc, urmareste schimbarea actualului director al CFR Calatori, Iosif Szentes, cu un apropiat de al sau, demis de Ciolos pentru incompetenta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE