Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Razie de amploare în Giurgiu. Tone de carne pentru piaţa din Bucureşti, confiscate

Postat la: 31.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Razie de amploare în Giurgiu, vineri dimineața a zeci de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Imigrări şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare.

Razie de amploare în Giurgiu, iar în doar două ore, au fost constatate şapte infracţiuni şi aplicate zeci de amenzi contravenţionale. Un camion cu două tone de carne, precum şi 500 de kilograme de peşte fără documente de provenienţă, care urmau să ajungă pe piaţa din Bucureşti, au fost confiscate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, Constantin Vasilache, autorităţile participă, vineri dimineaţă, la o acţiune de amploare al cărei scop este prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor, pe arterele rutiere din judeţ dar şi în punctul de trecere a frontierei fiind organizate filtre de control, potrivit news.ro. "În doar două ore au fost constatate şapte infracţiuni, dintre care două de contrabandă şi au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 200.000 de lei", a declarat Constantin Vasilache.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE