Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radu Banciu: "La moartea lui o să fie mulți români prezenți. Să se asigure că într-adevăr a murit"

Postat la: 19.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Radu Banciu, în cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, a discutat despre ceremoniile funerare organizate la moartea Regelui Mihai, dar și despre Ion Iliescu.

"Ne apropiem de finalul anului cu această excepțională defilare de forțe, din păcate pentru o înmormântare așa cum ne puteam aștepta. Finalul a fost grandios, numai că vine prea târziu, am putea spune că este chiar o încoronare dar tardivă a Regelui Mihai, în partea asta de lume, în România contemporană", a spus jurnalistul.

"S-a spus că a plecat mai mult decât un rege, a plecat cel mai iubit dintre români. Ei bine, eu cred că și la moartea lui Ion Iliescu o să fie foarte mulți români prezenți, unii ca să se asigure că într-adevăr a murit, dar vor fi acolo", a mai spus Radu Banciu, adăugând: "Sigur că nu va avea grandoarea unei asemenea ceremonii, dar haideți să nu ne amăgim degeaba".

Amintim că, în noaptea de duminică spre luni, pe Facebook a circulat o "știre": "Fostul președinte al României, Ion Iliescu, a încetat din viață în această seară, în urma unui accident cardiovascular suferit la spitalul Universitar din capitală...".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE