Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radu Banciu: Dragnea avea dreptate când anunța că va fi un bărbat

Postat la: 22.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Realizatorul Radu Banciu a afirmat, referindu-se la propunerea coaliției PSD- ALDE pentru funcția de premier al României în persoana lui Sevil Shhaideh, că Liviu Dragnea "avea dreptate", din trei puncte de vedere, când a anunța că va fi nominalizat ca prim-ministru un bărbat.

"Avea dreptate pe undeva Liviu Dragnea când ne anunța cu tărie și cu fermitate la televizor că primul-ministru va fi un bărbat. Din trei puncte de vedere avea dreptate. Unu, acest nume de Sevil pentru unii ca noi, ca domnul Dragnea, nu reprezintă un nume feminin absolut. Nu o cheamă Corina sau Luminița. O cheamă Sevil, nu înseamnă nimic asta pentru un cetățean român, putea să fie și femeie și bărbat. În al doilea rând, am înțeles că este o muncitoare din asta workaholic, adică nu își mai vede capul de trebi, principalul ei defect ăsta ar fi. Și în al treilea rând, dacă vă uitați bine pe imagini e bărbată așa", a comentat Radu Banciu.

Liderul PSD a susținut de mai multe ori că propunerea de premier a PSD va fi un bărbat, iar la un moment dat, preciza că va fi "un bărbat care arată bine". Miercuri, Dragnea a explicat afirmațiile cu privire la modul în care va arăta propunerea de premier: "Eu am plecat de la o întrebare glumeață la o emisiune. (...) Am răspuns și eu în glumă. M-au întrebat cum arată premierul, pentru că mi se tot puneau întrebări dacă e blond, brunet, scund, deci cum arată și am spus că arată bine și doamna Sevil Shhaideh arată bine".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE