Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Radio România, cu Ovidiu Miculescu la butoane, l-a boicotat pe Cioloș în Parlament

Postat la: 20.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Ciolos s-a adresat ieri camerelor reunite ale Parlamentului României într-un discurs privind situația economică a țării, dar conducerea postul national de radio, in frunte cu presedintele-director general Ovidiu "Canoe" Miculescu, a considerat ca nu este important sa transmita direct un asemenea eveniment.

Pentru momente infinit mai puțin importante Radio România a transmis live din Parlament.E prima oară în istoria postdecembristă când Radio România nu transmite un discurs al prim-ministrului Guvernul României la un discurs în fața Camerelor Reunite ale Parlamentului. Cine a dorit totuși să îl asculte pe Dacian Cioloș și discursul său din fața Parlamentului a putut să o facă pe Internet, pe pagina radioului public. Semn că profesioniștii din Radio erau la muncă, dar că cineva a decis că nu e cazul de platitorul de taxe obligatorii pentru funcționarea radioului public nu trebuie să asculte ce spune șeful Guvernului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE