Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












RADET reporneste sistemele de incalzire cu agent termic din Bucuresti

Postat la: 19.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET) a anunta ca va relua, de marti, furnizarea caldurii in apartamentele din Bucuresti, ca urmare a scaderii temperaturilor prognozate pentru aceasta saptamana.

"RADET a solicitat ELCEN repornirea sistemului de alimentare cu agent termic pentru incalzire catre consumatorii urbani din Municipiul Bucuresti incepand de marti, ora 22:00. Masura a fost dispusa pentru a asigura confortul cetatenilor si conditiile optime de temperatura in locuinte, in urmatoarea perioada, in care se anunta scaderea temperaturilor pana la 0 grade Celsius. Solicitarea a avut in vedere prognoza meteo pe urmatoarele 3 zile, care indica temperaturi medii sub 10 grade, in intervalul orar prevazut de legislatia in vigoare, precum si numeroasele cereri venite de la cetateni. Pentru cei care doresc reluarea furnizarii caldurii, le recomandam deschiderea vanelor montate pe circuitul de incalzire din subsolul blocurilor, precum si a robinetilor montati pe calorifere pentru a se realiza o incarcare si o aerisire corecta a instalatiei de incalzire. Punctual, pot aparea deficiente in furnizarea agentului termic pentru apa calda si caldura, care insa vor fi solutionate cu celeritate", se arata intr-un comunicat.

"RADET, prin Primaria Municipiului Bucuresti, va solicita Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene modificarea legislatiei privitoare la furnizarea si oprirea energiei termice, astfel incat confortul locuitorilor Capitalei sa fie asigurat in mod continuu pe intreaga perioada a anului. In acest sens, este necesara adaptarea legislatiei actuale la noile conditii meteorologice din ultimii ani, cu variatii mari de temperatura intre zi si noapte, sau schimbari bruste de temperatura de la o zi la alta, in perioadele de pornire si oprire a sistemului", precizeaza reprezentantii RADET.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE