Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Răsturnare de situaţie în cazul ambasadorilor rechemaţi de Trump. Ce se va întâmpla cu ambasadorul SUA la Bucureşti

Postat la: 08.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, nu este nevoit să demisioneze. Conform informaţiilor date de purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat american, tuturor diplomaţilor numiţi politic de către Barack Obama li s-a cerut să-şi depună demisia până pe 20 ianuarie, când va fi învestit Donald Trump.

Însă diplomaţii de carieră au scăpat de această solicitare, categorie în care se află şi ambasadorul SUA la Bucureşti. „Tot ce vă pot spune este că anul acesta diplomaţiilor de carieră, aflaţi în posturi de ambasadori, nu li s-a cerut demisia de către actuala administraţie. Celor numiţi politici li s-a cerut demisia", a afirmat John Kirby, purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, potrivit televiziunilor de ştiri. Aceste precizări au fost făcute după ce în presă s-a scris că echipa lui Donald Trump, preşedintele ales al SUA, a dat un ordin general prin care solicita ca toţi ambasadorii numiţi de Obama să-şi prezinte demisiile până la data învestirii noului şef al Administraţiei americane.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE