Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












QMagazine: Ilegalități din DNA. Procurorul Popovici denunțat de Călin Nistor

Postat la: 14.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Actualul șef interimar al DNA, Călin Nistor, a cerut Secției de Procurori a CSM revocarea procurorului Gheorghe Popovici din cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Documentul obținut de QMagazine privind cererea de revocare de la DNA a procurorului Gheorghe Popovici, arată zeci de abuzuri comise de acesta.

În urma mai multor controale efectuate în 2014, 2017 și 2018, Gheorghe Popovici, având și funcții de conducere în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, în mandatul de șef al Laurei Codruța Kovesi, a săvârșit puneri sub acuzare nedemonstrate prin probe, a întocmit rechizitorii întoarse la DNA încă din Camera preliminară pentru carențele juridice, a privat acuzații de dreptul elementar de acces la dosar pentru a se putea apăra, a dispus interceptări telefonice și ambientale fără justificare, a dispus urmărirea in rem mai întâi și apoi in personam asupra unor membrii ai Consiliului Superior al Magistraturii între care Oana Smith Haineala, Bogdan Gabor, Horațiu Dumbrava și Monalisa Neagoe, pe care îi acuza că n-au fost la serviciu, adică la sediul CSM, deși în zilele invocate există înregistrări ale ședințelor de la sediul Consiliului cu cei acuzați prezenți și acte semnate de aceștia și multe altele.
înscrie-te la Newsletter!

Am ales să publicam integral documentul întocmit de conducerea actuala a DNA și înaintat Secției de Procurori de directorul Direcției Resurse Umane, pentru că este atât de elocvent încât credem ca orice comentarii în plus sunt inutile.

Amanunte AICI

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE