Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Psnews: Radu Tudor da un puternic semnal de alarma dupa demiterile de la CFR

Postat la: 25.10.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul și analistul politic Radu Tudor a acordat marți o declarație pentru PSnews.ro, în care a comentat ultima demitere de la vârful CFR, cea a lui Marius Chiper, directorul general al companiei.

În acest context, Radu Tudor a precizat, pentru Psnews.ro, că aștepta "de foarte mult timp niște demiteri la Ministerul Transporturilor".

"Eu ca să fu sincer, așteptam de foarte mult timp niște demiteri la Ministerul Transporturilor, pentru că atât CFR cât și Compania Națională de Autostrăzi, la care mai adăugăm și TAROM, reprezintă niște elemente absolut rușinoase ale statului român din perspectiva relației cu cetățeanul. Spre deosebire de alții, eu destul de des văd care este starea căilor ferate, care este starea Gării de Nord și sincer sunt profund dezamăgit. Întârzierile au devenit un obicei și în Căile Ferate și în transporturile aeriene. Murdăria și lipsa de îngrijire a Gări de Nord a devenit proverbială, timp în care în fiecare an în România câteva milioane de euro se duc pe apa sâmbetei la Ministerul Transporturilor. Cred că această situație pur și simplu nu mai putea continua. Eu salut atitudinea foarte fermă a noului ministru al Transporturilor", a declarat Radu Tudor pentru Psnews.ro. Mai mult, analistul politic a adăugat că speră că actualul ministru al Transporturilor, Felix Stroe, "va arunca un ochi" și pe situația de la Tarom și cea de la Aeroportul Henri Coandă.

Cititi mai departe pe psnews.ro

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE