Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD s-a decis. Lia Olguta Vasilescu: Trebuie sa iesim si noi in strada. Noi, Ciuma rosie!

Postat la: 04.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat, sambata, ca social-democratii trebuie sa iasa in strada sa protesteze, pentru ca actualele miscari de strada sunt politizate, iar opozitia vrea sa aduca din nou „tehnocratii" la putere. Mai mult, si-a exprimat dezacordul fata de parlamentarii USR, care protesteaza in plen „ca orice homeless".

Ministrul Lia Olguta Vasilescu, membru PSD, a postat un mesaj pe Facebook in care comenteaza unul din sloganurile din strada, „Abrogati si plecati". „Asa cum intuiam, nu ordonanta e problema sau, mai bine zis, nu faptul ca nu am stiut sa o explicam. Ci ca tehnocratii, care sunt toti la miting, vor sa revina la Palatul Victoria! S-au activat puternic. Ne-au dat numerele de telefon pe Facebook. Cele private, nu cele cu abonamente platite din bani publici. Ca sa fim injurati, amenintati, stresati", scrie Lia Olguta Vasilescu pe Facebook.

Vasilescu ii ironizeaza si pe parlamentarii USR, care au protestat in plenul Parlamentului. „Nu mai amintesc nici de circul penibil al USR din Parlament, cu deputati care te urmaresc si la toaleta sa te filmeze cu telefonul si sa strige dupa tine tot felul de insulte, deputati care dorm de patru nopti in sala de plen a Parlamentului Romaniei, ca orice homeless, pentru a arata ca au cucerit cea mai importanta institutie a statului", mai spune reprezentanta PSD.

De asemenea, aceasta a spus ca are o opinie separata de a lui Liviu Dragnea privind iesirea in strada a sustinatorilor PSD. „Eu cred ca ar trebui sa organizam si noi un miting! Noi, «ciuma rosie», care aplicam cel mai bun program de guvernare de pana acum. Pentru ca aici ma despart in opinii de Liviu Dragnea. A venit momentul sa vorbim si noi! Cred ca trebuie sa iesim in strada! Parlamentul e sufrageria unor domni si doamne fara locuinta momentan si avem senzatia ca ii deranjam cand venim dimineata la serviciu. Si par si un pic stresati ca nu au avut unde sa faca dus", conchide Lia Olguta Vasilescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE