Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PSD pregăteşte un mare miting de susţinere a Guvernului Grindeanu

Postat la: 16.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

PSD doreste pana la urma un mare miting de sustinere a Guvernului Grindeanu. Acesta nu va fi numai la Bucuresti, sau mai precis la Bucuresti nu va fi deloc, deocamdata, ci se spera la iesirea masiva in marile orase ale tarii.

Pentru sambata aceasta s-a pregatit un test, la Pitesti, un miting la care aşteaptă participarea a aproximativ cinci mii de persoane. Daca experimentul va fi reusit, atunci, saptamana urmatoare se vor alatura si din alte orase, in primul rand Craiova, unde se va dori sprijinul fostului primar Olguta Vasilescu, apoi in Moldova, iar la Iasi se va testa fidelitatea lui Chirita.

Ceea ce se zvonea pe surse a devenit oficial. Potrivit unui comunicat transmis, joi, de PSD Argeş, filiala social-democrată va organiza, sâmbătă, între orele 17.00 - 19.00, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, în Piaţa "Vasile Milea" din Piteşti. Potrivit autorităţilor locale, mitingul social-democraţilor este autorizat. La protestul de susţinere a Guvernului Grindeanu se preconizează prezenţa a aproximativ cinci mii de persoane.

"Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. În continuare, sperăm că putem trăi împreună, în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare", se arată în comunicatul PSD Argeş.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE