Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












ÎPS Teodosie, declarații despre ciudatul proces în care e implicat!

Postat la: 20.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a declarat, miercuri, că anul acesta a fost unul "binecuvântat". El afirmăd espre procesul în care este implicat că "nu e o cumpănă", pentru că nu se regăsește în acuzații.

„A fost un an binecuvântat de Dumnezeu, cu roade. Procesul nu e o cumpănă, e un mod de a mărturisi. M-aţi văzut pe mine trist, vreodată, anul acesta care a trecut? De ce să mă afecteze, dacă nu mă regăsesc în cele ce sunt acuzat? Nu m-a afectat deloc", a spus Înaltpreasfinţitul Teodosie, miercuri, într-o conferinţă de presă, la sediul Arhiepiscopiei Tomisului, scrie Mediafax.

Înaltul prelat a susţinut că nu are probleme de conştiinţă şi are răbdare ca justiţia să „proclame adevărul". „Aştept să se lămurească lucrurile. Pentru mine nu există nicio umbră, dar trebuie ca să treacă umbra şi la cei ce încă nu sunt lămuriţi. Şi sigur trebuie să se lămurească chiar în justiţie. Justiţia trebuie să proclame adevărul şi am răbdare şi aştept", a declarat Arhiepiscopul Tomisului.

ÎPS Teodosie, este judecat pentru folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, în formă continuată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE