Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Proprietarul unui club din Fălticeni, găsit mort în locuinţă

Postat la: 11.11.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un om de afaceri de 58 de ani din oraşul Fălticeni, judeţul Suceava, a fost găsit mort în locuinţă, cu răni suspecte în jurul gâtului. Procurorii au deschis o anchetă în acest caz, fiind luată în calcul şi posibilitarea unui jaf, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Procurorii criminalişti efectuează cercetări după ce vineri seara un bărbat de 58 de ani, proprietarul unui club din oraşul Fălticeni a fost găsit mort în locuinţă, care era devastată. "În acest caz s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru omor, cercetările fiind făcute de un procuror ciminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. Se lucrează pentru a se stabili modalitatea în care s-a petrecut decesul bărbatului, trupul fiind preluat în vederea efectuării necropsiei de către Serviciul de Medicină Legală", a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, Cristina Ciornei.

Trupul bărbatului a fost găsit de fratele mai mare a acestuia, care a încercat să îl viziteze vineri seara, după ce omul de afaceri, care avea şi un club în Fălticeni, nu i-a răspuns timp de trei zile la telefon. A găsit locuinţa răvăşită şi pe fratele său căzut la pământ, fără suflare. Martorii spun că bărbatul de 58 de ani avea tot timpul sume mari de bani în locuinţă, acesta ocupându-se şi cu schimbul de valută.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE