Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Proiectia unui film despre adolescenti homosexuali, intrerupta: Romania nu e Sodoma si Gomora

Postat la: 05.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe persoane care purtau pancarte, icoane si steaguri tricolore au intrerupt proiectia filmului "120 de batai pe minut", care rula la Muzeul Taranului Roman.

Motivul: filmul, care a primit marele premiu al juriului la Cannes, era despre homosexuali, spun protestatarii. Tudor Giurgiu, persoana ce s-a remarcat prin falimentarea televiziunii nationale, a carui presedinte a fost, cateva filme de-o calitate indoielnica si aducerea manelistilor la un eveniment din cadrul TIFF, deplange evenimentul, pe contul sau de Facebook.

"Grand Prix' de la Cannes 2017 e sabotat cu un happening/circ ieftin, cu doamne cu icoane, cu tineri cu privirea sticloasa. Am ascultat cantece bisericesti si in continuare mi se pare ireal ca asa ceva se poate intampla azi, in Romania", a scris Tudor Giurgiu, pe pagina sa de Facebook. Intrebarea e, ce legatura este intre taranul roman, caci acela pare locul in care rula filmul, si homosexuali? Pe bune, chiar nu ne putem respecta traditiile, nu mai avem voie?!

Mesajul lui Tudor Giurgiu:

"Nu credeam sa mi se intimple asa ceva. O gasca de crestini-extremisti a intrerupt proiectia filmului 120 BPM la cinematograful din Muzeul Taranului. "Grand Prix" de la Cannes 2017 e sabotat cu un happening/circ ieftin, cu doamne cu icoane, cu tineri cu privirea sticloasa. Am ascultat cintece bisericesti si in continuare mi se pare ireal ca asa ceva se poate intimpla azi, in Romania. Recomand bandei de agitatori sa continue periplul la "Soldatii" si "O femeie fantastica". #rusine LATER EDIT: ni s-a recomandat alifie pentru finalul proiectiei. Proiectia nu s-a mai reluat. Propun ca de-acum incolo salile care mai proiecteaza filme "cu gay" sa asigure si costume de protectie, casti, scuturi, toate cele." a declarat Tudor Giurgiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE