Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prognoza meteo pentru astazi. Iata ce temperaturi vor fi

Postat la: 27.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Miercuri, 28 februarie, in cea mai mare parte a tarii valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in est, sud-est si centru, unde mai ales ziua, pe arii restranse se vor semnala precipitatii slabe.

Acestea vor fi sub forma de ninsoare la munte, mixte in Moldova, Dobrogea si Transilvania si mai ales ploi si lapovita in Muntenia. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, indeosebi in zona inalta a Carpatilor Meridionali unde va mai depasi la rafalã 70...80 km/h, spulberand zapada, iar la cote mai reduse, local in regiunile estice si sud-estice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 10 grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar cele minime intre -7 si 0 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei pana spre -10 grade. Presiunea atmosferica va scãdea la sfarsitul intervalului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE