Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












PROGNOZA METEO pentru această săptămână. Cum va fi vremea de Crăciun.

Postat la: 19.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză pentru perioada 19 - 25 DECEMBRIE 2016. Estimarea este realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

Sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor, informează ANM.

În Muntenia valorile termice diurne vor marca o uşoară creştere până la valori, în medie, de 2...3 grade, iar până la sfârşitul intervalului variaţiile vor fi nesemnificative. Minimele termice vor fi negative şi vor varia uşor de la medii de -8...-7 la medii de -6...-5 grade. Vor fi precipitaţii în zilele de 19 şi 20 decembrie, dar şi în restul intervalului se menţin condiţiile de apariţie a acestora.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE