Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorul general a respins cererea de recuzare depusă de Laura Codruța Kovesi

Postat la: 18.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a respins cererea de recuzare a lui Gheorghe Stan, depusă de Laura Codruța Kovesi. Fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost pusă, săptămâna trecută, oficial sub acuzare în dosarul deschis în urma denunţului făcut de Sebastian Ghiţă.

Acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă. Kovesi a făcut două cereri de recuzare, a procurorului de caz şi a şefului Secţiei speciale, pentru "afectarea imparțialității", şi a plecat la Bruxelles, unde va susţine concursul pentru funcţia de procuror şef al Parchetului European.

Vineri seara, procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie au transmis că o acuză oficial pe Laura Codruţa Kovesi că ar fi primit peste 280.000 de lei de la Sebastian Ghiţă în legătură cu aducerea în ţară a lui Nicolae Popa. Ei anunţă urmărire penală in rem pentru favorizarea făptuitorului şi fals în declaraţii, în legătură cu un comunicat de presă emis de Parchetul General în ianuarie 2017. Acesta făcea referire la condiţiile aducerii în ţară a lui Nicolae Popa.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE