Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procurorii au decis retinerea suspectilor in cazul atacului mafiot din Vrancea

Postat la: 26.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorii au decis retinerea pentru 24 de ore a celor trei suspecti ai crimei din Vrancea, urmand a se cere arestarea lor preventiva. Acestia au fost prinsi, ieri, la Nadlac, existand suspiciuni ca ar fi ucis un om de afaceri gasit impuscat in masina, in Vrancea.

Trei suspecti in asasinarea omului de afaceri din Vrancea au fost prinsi la vama Nadlac. „In data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II- Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a iesi din tara cetatenii romani S.B., C.M. si V.G., cu varste cuprinse intre 28 si 47 ani, domiciliati pe raza judetelor Bacau si Vrancea, pasageri intr-un autoturism BMW X5. In momentul efectuarii verificarilor, constand inclusiv in accesarea bazelor de date specifice controlului de frontiera, politistii de frontiera au constatat ca pe numele celor trei persoane era emisa o alerta, avand ca obiect punerea in aplicare a unor mandate de aducere emise de catre autoritatile romane, intr-un dosar de omor", transmitea ieri Politiei de Frontiera. Un barbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost gasit, vineri seara, pe marginea unui drum judetean, impuscat in propria masina. Acesta era asociat la o casa de schimb valutar, iar in autoturism a fost gasita o suma mare de bani, inclusiv valuta. Procurorii au deschis un dosar de omor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE