Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Procuror din DNA Oradea, audiat la Secţia de anchetă a magistraţilor după o plângere

Postat la: 10.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorul Ciprian Man, de la DNA Oradea, este audiat, la ora transmiterii ştirii, de către Secţia de anchetă a magistraţilor din Parchetul General după ce judecătoarea Florica Roman, de la Curtea de Apel Oradea, a depus o plângere contra sa, au declarat pentru Mediafax, surse.

Procurorul Ciprian Man, de la DNA Oradea, a fost audiat şi miercuri de către Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care a deschis un dosar penal având ca obiect conţinutul înregistrării din interiorul DNA Oradea, în care se vorbea de "liniştirea" unor judecători.

La ieşirea de la audieri, Man a declarat că îşi cere scuze judecătorilor oneşti din România care s-au simţit jigniţi de limbajul folosit în cadrul înregistrărilor de la acea unitate de parchet. „În numele colectivului DNA Oradea, îmi cer scuze judecătorilor oneşti, de bună credinţă din România care s-au simţit jigniţi de limbajul care a fost folosit în cadrul dialogului", a declarat Ciprian Man, la ieşirea din sediul PÎCCJ

Surse judiciare au mai declarat pentru Mediafax că în cursul zilei de joi procurorul Ciprian Man de la DNA Oradea a avut o întâlnire şi cu procurorul şef adjunct DNA Călin Nistor, cel care asigură conducerea Direcţiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE