Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primele imagini de la nunta Liei Olguța Vasilescu și a lui Claudiu Manda! Ce rochie a purtat mireasa în biserică

Postat la: 25.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gata, oficial, Lia Olguța Vasilescu a devenit soția lui Claudiu Manda și în fața Lui Dumnezeu. Ceremonia religioasă a fost oficiată de mai mulți preoți la Biserica "Maica Precista Mântuleasa" din Craiova, la scurt timp după cununia civilă. Toate astea deși, până azi s-a știut că nunta va avea loc, de fapt, luna viitoare, însă, cel mai probabil mirii au anunțat așa ca să nu fie prea stresați la acest eveniment fericit din viața lor. Presa nu a avut acces în lăcașul de cult, așa că mireasa a fost cea care a făcut publice primele imagini de la nunta ei și a lui Claudiu Manda.

În această seară, Lia Olguța Vasilescu a urcat pe contul ei oficial de Facebook șase poze de album de la nunta ei cu Claudiu Manda. Fostul ministru al Muncii nu și-a schimbat ținuta albă pe care a purtat-o la cununia civilă, care a fost accesorizată cu un colier extravagant. Primele imagini de la cununia religioasă în cadrul căreia Lia Olguța Vasilescu a devenit soția lui Claudiu Manda au fost însoțite de un mesaj plin de recunoștință și iubire... căci, nu-i așa... azi se sărbătorește dragostea românește.

"Cununia religioasă! Multumim tuturor celor care ne-au trimis astăzi mesaje și au fost alături de noi, dar și presei care a înțeles ca e un eveniment privat și a respectat acest lucru! De Dragobete, vă urăm tuturor să iubiți mult!", a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina ei de Facebook. Nașii mirilor sunt Larisa şi Ovidiu Flori. Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au fiecare câte un copil din căsniciile anterioare: Robert Ștefan Vasilescu și Andu Manda. Fiul vicepreședintelui Senatului este mai mare cu trei ani faţă de cel al fostului ministru al Muncii. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE