Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prime de Paște la Ministerul Transporturilor: De la 22 de euro la CFR Călători până la 450 de euro la RAR

Postat la: 14.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In functie de cum s-a negociat intre administratie si sindicate, dar si de ce resursele financiare sunt disponibile, fiecare entitate de sub tutele Ministerului Transporturilor a oferit angajatilor o prima de Paste sub forma de bani sau tichete cadou.

Din informatiile detinute de ZIUAnews, cele mai consistente bonusuri de Paste au fost date la Registrul Auto Roman (RAR), unde fiecare care angajat a primit tichete cadou in valoare de 750 de lei si o prima de 1.300 de lei, adica 2.050 de lei, ceea ce inseamna undeva la 455 de euro. La Aeroportului Mihail Kogălniceanu, prima de Paste a fost de 1.000 de lei brut iar la Romatsa de 800 de lei brut, ceea ce inseamna undeva la 560 de lei. Celor de la Administraţia Canalelor Navigabile, iepurasul le-a adus o prima de 500 de lei brut, iar celor de la CNAIR de 250 de lei sub forma de tichete cadou. La companiile CFR, iepurasul a fost destul de zgarcit, oferindu-le celor de la CFR Calatori doar 100 de lei, adica 22 de euro, iar angajatilor de la CFR SA cate 150 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE